Meiltä patologian alan laboratorio- ja tutkimuspalvelut!

Coronaria Diagnostiikka

Valtakunnallinen patologian alan palveluiden tuottaja

Coronaria Diagnostiikka Oy on perustettu vuonna 2015, kun toimintansa vuonna 1966 aloittaneesta Suomen Syöpäyhdistyksen Oulun Patologian laboratoriosta tuli osa Coronaria-konsernia.

Nykyisin Coronaria Diagnostiikka Oy on valtakunnallinen patologian alan palveluiden tuottaja. Coronaria Diagnostiikalla on laboratorio Oulussa sekä toimipisteet Kuopiossa ja Vaasassa.

> Katso kaikki toimipisteemme!

Coronaria Diagnostiikka Oy tarjoaa patologian alan laboratorio- ja tutkimuspalveluita sekä kohdunkaulan syövän seulontapalveluita valtakunnallisesti yksityisille ja julkisille terveydenhuollon toimijoille. Asiakaskuntamme kattaa koko Suomen; heitä ovat näytteitä lähettävät sairaalat, terveyskeskukset sekä yksityiset lääkäri- ja hammaslääkärikeskukset

Toimintaamme säätelevät laki terveydenhuollosta (30.12.2010/1326), kansanterveyslaki (28.1.1972/66), erikoissairaanhoitolaki (1.12.1989/1062), soveltuvin osin laki potilaan asemasta ja oikeuksista (17.8.1992/785) sekä hallintolaki (6.6.2003/434) näihin sisältyvine asetuksineen.

Olemme osa Coronaria-konsernia

Coronaria on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluihimme kuuluvat terveyden, koti- ja kotisairaanhoidon, kuntoutuksen ja palveluasuminen palvelut eri asiakasryhmille.

Coronaria Diagnostiikka Oy on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Coronaria on lääkäreiden perustama ja Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluihimme kuuluvat terveyden, koti- ja kotisairaanhoidon, kuntoutuksen ja palveluasuminen palvelut eri asiakasryhmille.

Vuonna 2016 Coronarian liikevaihto oli noin 100 M€ henkilöstömäärän ollessa noin 2000.

> Siirry Coronarian nettisivuille

100% suomalainen

Avainlippu_Sininen_rgbCoronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!